R Holm El AB

Elektriker KungÀlv

R Holm El AB hjÀlper dig med allt inom el & installationer i Mölnlycke

Behöriga montörer

Certifierade elektriker i KungÀlv

VĂ€lkommen till R Holm El – en elfirma med erfarna och behöriga montörer. VĂ„ra elektriker har bĂ„de kapacitet och engagemang för att tackla alla typer av uppdrag som vi blir tilldelade av vĂ„ra kunder. Det spelar ingen roll om du som privatperson behöver hjĂ€lp med ett mindre uppdrag eller om ert företag behöver hjĂ€lp i större omfattning.

Vi utgÄr ifrÄn Floda men arbetar regelbundet i Mölndal, Mölnlycke, Lerum, Partille och KungÀlv.

Robert Àr en kanonkille som kan lite mer Àn bara el.Han levererar alltid det han skall och nÀstan alltid i tid. Robert har installerat hela mitt kök, tvÀttstuga och byggt min altan! Han hÄller riktigt bra pris och gör ett riktigt kanonjobb!

Kund bild Anders K

Anders K

Ett tryggt val

Stor fokus pÄ sÀkerheten

Det Àr tyvÀrr relativt vanligt att man som elektriker stöter pÄ felaktiga och rent ut sagt livsfarliga elinstallationer. Installationer som dessa kan fÄ förödande konsekvenser. BÄde för plÄnboken eller nÄgons hÀlsa.

Som elektriker Àr man drillad och upplÀrd att alltid sÀtta sÀkerheten i första hand, dÄ vi handskas med kraftiga system. För oss Àr det en sjÀlvklarhet att arbeta enligt de regler och föreskrifter samt den lagstiftning som finns i Sverige. I Sverige hÄller hantverkarna ofta hög kvalitet pÄ sina arbeten, men tÀnk pÄ att grundligt kontrollera elektrikern du tÀnker anlita.

Hög kundfokus

Elektriker i KungÀlv för alla typer av jobb

För oss Àr det helt oviktigt om du behöver hjÀlp med t.ex. att sÀtta upp ett vÀgguttag eller om du ska bygga en ny villa och behöver installera el. Vi Ätager oss, utan minsta betÀnklighet, alla typer av uppdrag inom el & installationer. VÄr kundkrets Àr varierande. VÄra kunder Àr allt frÄn privatpersoner och fastighetsÀgare till företag och föreningar.

VĂ„r expertis

Vanliga el-tjÀnster

Service

VÄra elektriker i KungÀlv har lÄng erfarenhet av olika typer av servicearbeten. Vi kan utföra service som enskilt uppdrag eller löpande service pÄ serviceavtal. R Holm El utför service pÄ allt elektroniskt i hemmet, fastigheten eller industrin.

Elinstallationer

Elinstallationer innefattar t.ex. installation av vÀgguttag, dimmer, spotlights m.m. Dra dig inte för att anlita en behörig elektriker, Àven om din installation inte Àr sÄ komplex. Det lönar sig i lÀngden, bÄde för sÀkerheten och hÄllbarheten.

Nyproduktion

Vid en nyproduktion vill man givetvis inkludera kunniga och erfarna hantverkare. Detta Àr viktigt för att nyproduktionen ska bli ordentligt gjord frÄn början och inte börja ge efter inom nÀrmsta tiden.

Undrar du nÄgot?

FrÄgor & Svar

Alla företag som Àr behöriga mÄste vara registrerade hos ElsÀkerhetsverket. VÀnligen besök ElsÀkerhetsverket.se.

Ja. TjÀnster frÄn oss som ska utföras i hemmet Àr giltiga för ROT-avdrag.

SjÀlvklart Àr du vÀlkommen att rÄdfrÄga oss kring material och produkter. Vi svarar utifrÄn erfarenhet och kunskap.

Nej, du mÄste inte vara hemma nÀr arbetet utförs. Vi ser gÀrna att vi Àr tillsammans pÄ plats vid första tillfÀllet för att gÄ igenom arbetet.

Ja. Vi har en varierande kundkrets. Allt frÄn större bolag och bostadsrÀttsföreningar till privatpersoner och föreningar.

Erfarna

Om oss

R Holm El AB drivs av Robert som sjÀlv har mÄngÄrig erfarenhet av elektrikeryrket. Idag Àr vÄra elektriker bland annat verksamma i KungÀlv med omnejd. Hos oss gÀller det att hÄlla vÄra egna krav pÄ kvalitet. Detta Àr för oss, enormt viktigt för att vÄr verksamhet ska fortsÀtta möta vÄra kunders förvÀntningar.

Idag Àr vi en etablerad elfirma som Àr synonym med kvalitet och kundservice. För oss Àr finns det ett par vÀrderingar som Àr viktiga för vÄr verksamhets hÀlsa.

God service...

..Àr ett mÄste vid varje kontakt med kunden. Vi ska vara transparenta och vara sÀker pÄ att bÄda parterna Àr med pÄ vad som gÀller.

SĂ€kerheten...

..Àr prioritet vid samtliga uppdrag. Utöver branschens standardrutiner har vi interna rutiner som syftar till att faststÀlla ytterligare trygghet.

Kvalitet...

..Àr en sjÀlvklarhet för oss.

Hör av dig

Kontakta vÄra elektriker i KungÀlv

Tveka aldrig pÄ att höra av dig till oss nÀr du Àr i behov av en behörig elektriker i KungÀlv. Du Àr mer Àn vÀlkommen att ringa oss om du behöver svar pÄ en frÄga likvÀl om du vill ha en offert.
Om det Àr sÄ att du behöver en offert, sÄ kom ihÄg att ta reda pÄ sÄ mycket detaljer som möjligt kring ditt projekt, sÄ att du kan fÄ en bra prisuppskattning.

göteborg

Postadress

BlÄklintsvÀgen 14
448 36 FLODA

Telefon

0302-146 81

E-post

info@rhelab.se